Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВАктьорите Павел Попандов и Катето Евро се разплакаха

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВАктьорите Павел Попандов и Катето Евро се разплакаха
Коментари Харесай

Катето Евро и Павел Попандов за Оркестър без име и колегата си Филип Трифонов: Вече 11 човека ги няма от този филм

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Актьорите Павел Попандов и Катето Евро се разплакаха пред водещия на утринния блок по БТВ Антон Хекимян за сътрудника си Филип Трифонов, който си отпътува от този свят ненадейно на Йордановден:

" Много тежко одобрих новината нощес ", разплака се Катето Евро и стартира да споделя мемоари за общуването си със фамилията на артиста, чиято брачна половинка си е отишла преди него. 

" Снощи трябваше да се забележим и да бъдем дружно, наш другар ни беше поканил на посетители, аз отхвърлих поради пандемията. Той е трябвало да отиде там, само че се обадил синът му Мартин и споделил " Татко умря, инфаркт " - не мога да допускам, че това се е случило. Не познавам такъм различен сътрудник запалянко. " - разкри тъгата си и събитията от през вчерашния ден Павел Попандов. 

" Никога не съм го виждала да се сърди, да плюе нещо, подобен бабанка, толкоз витален човек.. ", добави през сълзи актрисата.

" 11 души ги няма към този момент от този филм - от основателите и от актьорите. Да, той беше небрежен във връзка с здравето си, говорили сме за тези неща. Но въпросът е по какъв начин си отиде и за какво по този начин, дали беше приет. Пенсиите са дребни, децата му са без работа. Не знам по какъв начин се оправят тези хора.. " - разяснява всеобщата драма на хората в изкуството Попандов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР